Givenchy sneakers voor de zomer

Het is hartje zomer en dus zijn echte Shoejunks opzoek naar schoentjes die makkelijk te dragen zijn met het warme weer. Ze moeten comfortabel zijn en er ook nog een beetje classy uitzien. Daarom hebben we twee geweldige kante sneakers met elkaar vergeleken. Ze maken je zomeroutfit helemaal complete.

Toen we voor het eerst de ‘ Givenchy Floral Lace Slip-On Sneakers’ zagen waren we helemaal verkocht. Iedereen op de redactie wilde een paar hebben. En dat is niet vreemd……Givenchy heeft namelijk een bijzonder bekwame manier van het mixen streetwear met high fashion. Daarom zijn we allemaal zo gek op Givenchy. Deze schoenen zijn daar een perfect voorbeeld van. Een combinatie van de bekende Vans instappers met subtiele gothic accenten die vaak gebruikt worden door de Creative Director van het merk Riccardo Tisci. De sneakers van Givenchy zijn niet goedkoop. Ze kosten 600 dollar ongeveer 450 euro. Dat is fors voor een zomerschoentje. Maar dan heb je wel wat aparts.

Givenchy sneakers voor de zomer. Bekijk hier leuke Givenchy sneakers voor de zomer. Geniet van de zwoele zomerse dagen met deze geweldige sneakers!

 

 

Wil je dat niet uitgeven? Dan hebben we wel een alternatief voor je. De zomerse kanten sneakers van Marc Jacobs. Een beetje hetzlefde idee maar niet helemaal. Ze zijn grafisch niet zo sterk als de Givenchy’s, en de teen is een beetje storend, maar als je de stijl toch wilt imiteren zonder al te veel te betalen, dan is dit een geweldige optie. Ze hebben namelijk ook wel een luxe uitsraling. Een ideale Look for Less, tenzij je je gaat storen aan die teen. Voor 250 dollar of ongeveer 190 euro kun je deze Marc Jacobs al kopen.

Marc Jacobs sneakers voor de zomer. Bekijk hier leuke Marc Jacobs sneakers voor de zomer. Geniet van de zomerse dagen met deze geweldige sneakers!