Gespot: Hello Kitty sneakers

Hello Kitty fans opgelet! Of je deze sneakers nu leuk vind of niet, grappig zijn ze in ieder geval wel! Deze sneakers zijn gemaakt in samenwerking met  het Japanse sneaker merk Ubiq en zien er wel heel lief en zacht uit!

Hiermee treedt Ubiq in de voetsporen van Adidas en Jeremy Scott door een samenwerking aan te gaan met de schattige poes. Het label ontwerpt in totaal 4 kleuren: wit, roze, zwart en een luipaard variant. De sneakers zijn allemaal uitgevoerd in een high top model en bevatten een grote Hello Kitty knuffel. In de zomer niet echt geschikt aangezien deze sneakers er nogal warm uitzien! Maar tijdens de koude wintermaanden zijn deze Hello Kitty sneakers een goede vervanging voor je afgetrapte Uggs! De heren hebben pech want deze lieve brave schoenen zijn alleen verkrijgbaar in damesmaten. Mocht je als heer kleine voeten hebben dan heb je misschien de kans dat je je in een paar kan proppen! Een ding is in ieder geval zeker: met deze sneakers aan je voeten maak je ongetwijfeld een statement! Daarnaast zullen heel wat mensen zich omdraaien als je voorbijloopt met deze Hello Kitty’s aan je voeten. Sneakers dus voor de echte lefhebber en natuurlijk liefhebber van Hello Kitty.

 Hello Kitty sneakers. Bekijk hier deze grappige sneakers van Hello Kitty. Een musthave voor de echte Hello Kitty fans! Ontdek deze sneakers hier!

Of deze sneakers in Nederland een hit zullen worden is nog maar de vraag. Maar in Japan, waar Hello Kitty erg populair is, zullen deze sneakers ongetwijfeld binnen no time de winkel uitvliegen!