Geox

Het Italiaanse merk Geox is in 1995 opgezet door Mario Moretti Polegato. Geox is bekend om haar breathable shoes geproduceerd van waterdichte ademende stoffen. Polegato’s uitvinding heeft eerst geresulteerd in een lijn van kinderschoenen die later is uitgebreid met dames- en herenschoenen. Je denkt als echte fashionista niet meteen aan Geox. Die schoenen die goed zijn voor je gezondheid? Het zal allemaal wel. Toch is een kijkje nemen bij Geox zeker de moeite waard als je van kwaliteit houdt!

Geox schoenen

Tegenwoordig heeft Geox klassieke en moderne schoenen voor vrouwen, mannen en kids voor een gemiddelde tot hoge prijs.  Geox is een familiemerk waarbij iedereen kans heeft van slagen. Naast schoenen zijn er ook jacks, jeans en accessoires als tassen en riemen. Welk product je ook kiest comfort en stijl staan voorop bij Geox en je bent altijd verzekerd van de laatste mode trends. En vergeet het niet: alle producten zijn gemaakt van ademende stoffen; je hebt dus altijd je eigen ventilatiesysteem bij je waar je ook bent. Handig en hygiënisch!Alles over Geox schoenen, sneakers en kinderschoenen. Lees hier alles over Geox schoenen, kinderschoenen en sneakers. Ontdek het hier!

Het is lente en binnenkort hopelijk ook zomer. Bij Geox kan je terecht voor diverse soorten schoenen.  Maak je keuze uit de lente- en zomercollectie 2013 met sprankelende frisse kleuren om weer te ontbloeien na de strenge en lange winter. Kies je eigen type schoenen waarin je je weer lekker voelt. Om je een beetje een idee te geven van de modellen van Geox, hebben we een aantal schoenen voor je op een rij gezet.  Sneakers, ballerina’s, trainers noem maar op en Geox heeft ze!

Wedge Peonia 

Een moderne en stijlvolle wedge met veel comfort en in combinaties van heldere kleuren, zoals deze in koraalrood. Super stylish!

Simphony high Alles over Geox schoenen, sneakers en kinderschoenen. Lees hier alles over Geox schoenen, kinderschoenen en sneakers. Ontdek het hier!

Een super gave pump in colourblock waarvan de hak deels wit is en de rest metallic kleur groen. Mooi voor kantoor of een vrijdagmiddagborrel. Doordat het geen killer heels zijn, houdt je het langer vol op deze pumps.

Dandelion 

Dit sandaaltje is helemaal in het kader van 2013, namelijk wit! Wit is één van de schoenen modetrends van 2013. Dus met deze Dandelion sandalen ben je stylish & up to date!

Geox kinderschoenenAlles over Geox schoenen, sneakers en kinderschoenen. Lees hier alles over Geox schoenen, kinderschoenen en sneakers. Ontdek het hier!

For the kids is er een leuke collectie kinderschoenen van Geox zoals de Fidia en de Wader met daarnaast jackets polo’s en jurkjes.

Ben je nieuwsgierig naar de modellen die Geox te bieden heeft dan kun je een kijkje nemen in een van hun winkels en met een originele breathable schoen naar huis gaan. Satisfy your curiosity!

Adressen Geox winkels

Amsterdam

KALVERSTRAAT 206

Utrecht

STEENWEG 15

Den Haag 

VENESTRAAT 18

Rotterdam 

LIJNBAAN 63

Leiden

HAARLEMMERSTRAAT 201

Alles over Geox schoenen, sneakers en kinderschoenen. Lees hier alles over Geox schoenen, kinderschoenen en sneakers. Ontdek het hier!