Funny shoes: Meadham Kirchhoff over the knee boots

Meadham Kirchhoff zal je in eerste instantie niet veel zeggen, maar dit eigenzinnige label wordt verkocht bij Topshop. En als we het hebben over apart, grappig en one of a kind dan zijn het wel de collecties van Meadham Kirchhoff. Denk: hippie meets harajuku & kitsch. Dit label weet wat opvallen is en houdt er niet van om in de schaduw te staan. Zo spotten wij deze grappige over the knee boots versierd met sterren en een regenbooghak.

Tussen kunst en kitsch

Met deze donkerblauwe suède boots aan je voeten sta je meteen in de spotlight. Knielaarzen zijn dit seizoen helemaal in en mogen weer worden aangetrokken. En naast dat knielaarzen op zich al opvallen, deed dit label er nog een schepje boven op door deze te decoreren met sterren en een hak versierd met de kleuren van de regenboog. Het moet je smaak zijn, want deze boots zijn allesbehalve tijdloos en onopvallend. Prijs € 490,00.

Funny shoes: Meadham Kirchhoff over the knee boots. Alles over Meadham Kirchhoff , dit leuke label met gave over the knee boots. Laat je inspireren.

Lef

Not your cup of tea? Dat kan want Meadham Kirchhoff is natuurlijk voor de echte lefhebbers. Naast schoenen hebben ze ook jurkjes, blouses en opvallende jumpers. Maar ook wat beenmode betreft weet dit kitscherige label zich te onderscheiden. Kant, pastelkleuren en panty’s bezaaid met kersen.