Fashionable sokken

Meestal als we het over schoenen hebben, vergeten we wat er daaronder schuilt. Vooral tijdens de koude herfst en wintermaanden kunnen we niet zonder een goed stel sokken! Juist ja, sokken zijn een belangrijk onderdeel als het om je voeten én schoenen gaat. Ze beschermen enerzijds je voeten en anderzijds zitten je schoenen lekkerder met een paar sokken.

Fashion statement

Overigens zijn sokken de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden in de garderobe van zowel de man als de vrouw. Dit jaar werden ze zelfs gebruikt om er een fashion statement mee te maken. Een stel hakken met daarin een paar kleurrijke sokken bleek dé hit te zijn in fashionland. Bovendien zag het er nog leuk uit ook! Maar ook als je sokken niet zichtbaar zijn, moeten ze er geoed uitzien! Vandaar dat heel wat modeketens veel aandacht besteden aan sokken designs. H&M en Primark hebben bijvoorbeeld veel verschillende sokken in het assortiment. Van polkdadots en drukke prints tot felle kleuren. Sokken zijn inmiddels een belangrijk onderdeel van de outfit en mogen gezien worden!

We want socks!

Zelfs celebs besteden meer en meer aandacht aan sokken. Zo heeft het broertje van Kim Kardashian-Robert Kardashian- een eigen sokkenlijn. Maar ook zijn er labels die zich alleen bezig houden met beenmode. Eén van die labels is Happy Socks. Dit label heeft supervrolijke sokken voor zowel dames, heren als kids die zeker gezien mogen worden!