Eastpak x Manolo Blahnik limited edition

Na alle borstkanker campagnes in oktober, is er nu een heel ander soort actie gaande. Het Amerikaanse Eastpak zamelt namelijk geld in voor het goede doel en doet dat op een heel bijzondere manier. Met hulp van topdesigners als Manolo Blahnik, MSGM en Jean Paul Gaultier worden er een limited edition backpacks ontworpen.

Het merk bracht de meest toonaangevende ontwerpers van onze tijd bij elkaar en liet hen in de Eastpak Artist Studio een witte Eastpak rugzak veranderen in een one of a kind item. 

Designers 

Ontwerpers als Jean Paul Gaultier, Tim Coppens en Manolo Blahnik gaven de iconische rugzak een transformatie om geld in te zamelen voor de Designers Against Aids (DAA) stichting. 

Eastpak x Manolo Blahnik limited edition rugtassen/ backpacks. Alles over Eastpak en de limited edition backpacks van Manolo Blahnik/ Gaultier.

De backpack van Manolo Blahnik

Backpacks 

De tassen zijn vanaf 1 december online te koop. De opbrengst van de limited edition rugzakken gaat naar DAA. Tot nu zijn er al een aantal beelden vrijgegeven van een aantal tassen, waaronder die van Manolo Blahnik. 

Eastpak x Manolo Blahnik limited edition rugtassen/ backpacks. Alles over Eastpak en de limited edition backpacks van Manolo Blahnik/ Gaultier.

Limited edition rugtas van de Belgische designer Walter Van Beirendonck

Safe  

DAA wilt mensen wijzen op de gevaren van aids, en benadrukt hoe belangrijk veilig vrijen is. De stichting zet zich in voor de acceptatie van seropositieve aids patiënten.