Dior sneakers: high tech meets feminine

Dit seizoen zijn sneakers niet alleen onderdeel van de collectie bij bekende sportmerken.  Sneakers en trainers zijn hot! Zo zagen we ze al bij Chanel op de catwalk, maar ook bij Dior heerst dit seizoen sneaker-fever! Het modelabel slaat hiermee een nieuwe weg in waar high tech en haute couture gemixt wordt met de typische Dior stijl. Het resultaat?

Dior Fusion sneakers 

De Dior Fusion sneakers zijn een mix tussen urban en de vrouwelijke klassieke stijl waar het modehuis bekend om staat. Deze trainers zijn net zo futuristisch als dat ze haute couture zijn, een klasse apart en sneakers die nét even anders zijn. De nieuwe Dior sneakers staan voor de vrouw die elegant en modern is, een vrouw die de stad ruled maar dan op een poëtische manier.

In de trainers komt het traditionele vakmanschap van Dior en de visie van Raf Simons samen. Het bijzondere is dat de bloemen op Monsieur Dior’s sneakers met de hand zijn geborduurd.

De trainers zijn voorzien van geborduurde bloemen en een rubberen zool, perfect voor het creëren van een sporty chic look dus! Je kunt kiezen uit verschillende designs: denk zwart/wit gemixt met gele details of all black everything. Klassieke details komen samen in een modern design, laat je inspireren!