De nieuwe Puma Slimstream

Al gehoord van de Puma Slimstream? In Amsterdam kun je bij de winkel Acht terecht om deze schoenen te bewonderen. Maar wat is er zo speciaal aan de Puma Slimstream?

Slimstream

Bij binnenkomst staan de sneakers van Puma in een glazenbak die veel aandacht trekt van een jong publiek. De Slimstream van Puma komt uit 1988 en werd in 2002 opnieuw uitgebracht. Blijkbaar vond het design team van Puma dat er een tweede comeback gemaakt moest worden en kozen voor de lancering van de Slimstream in het Amsterdamse Acht. Acht is niet zomaar een sneakerwinkel. De focus ligt op speciale designs en sneakers van een hoogstaande kwaliteit.

Alles over sneakers: de nieuwe Puma Slimstream. Lees hier alles over de nieuwe Puma Slimstream sneakers en ontdek waar je ze kunt kopen.

 

Designs

Je kunt kiezen uit twee ontwerpen van de Slimstream namelijk een high- en low top model. Beide zijn uitgevoerd in een dikke zool, panterprint en faux fur in verschillende kleuren. De stoere Shoejunks kunnen dus hun hart ophalen want de sneakers zijn allesbehalve tuttig. De sneakers zijn unisexmodellen en staan voor stevigheid en comfort. Hebben? De prijzen beginnen bij €79,95 en zijn momenteel verkrijgbaar bij Acht.