De blokhak: de fashion trend voor het lente seizoen

Ze doen je denken aan de blokken waar je vroeger als klein kind mee speelde. Maar dit jaar lijken deze vierkante kindervrienden een inspiratie te zijn voor de modewereld. Van Nicholas Kirkwood en Zara tot Clarks en andere schoenenlabels, de blokhak of de midi mod zoals deze in de UK wordt genoemd zijn hot.

Blokkendoos

De hit van aankomend seizoen op schoenengebied, voorspellen mode experts. De mini blok hak is hot en wordt omarmd door heel wat shoe designers die altijd zweerden bij hoogtes waar we hoogtevrees van krijgen. Veel ontwerpers hebben dit seizoen hun hakhoogtes verlaagd en daar kunnen wij als bezige bijen alleen maar blij mee zijn. Onze voeten lijken eindelijk rust te krijgen met de komst van sneakers en blokhakken.

De blokhak: de fashion trend voor het lente seizoen. Nieuwe mode trend: de blokhak of ook wel de midi hak genoemd. Ontdek deze mode trend hier.

 

Comfortabel, chique en bovendien eindeloos te combineren. Met een shortje, jurkje en rok mogen deze blokhakken zeker gezien worden deze lente. 

Maak je keus!

Van Ralph Lauren’s colour-blocked design en Stella McCartney’s mannelijke touch tot het relaxte vakantie gevoel bij Tory Burch. Laat je dit seizoen inspireren! Een echte schoen saver voor de fashionista’s die altijd op hakken liepen.