City chique: zomer sandalen

Voor een casual chique look, makkelijk en vrouwelijk: de city chique sandaal is perfect voor dit zonnige weer. Hier en daar wat kleur en voorzien van een korte dikke blokhak. De zomer sandalen van 2014 staan in het teken van dé vrouw op haar best!

Zomer sandalen

Merken als Bruno Magli, Charlotte Olympia, Gucci en Alexander McQueen gaan allen voor chique sandalen. Ideaal voor een wandeling in het park, de stad of gewoon fabulous zittend op een terrasje. De sandalen van aankomende zomer zijn vrouwelijk, elegant en voorzien van een klein hakje (max. 5 centimeter). Je kunt kiezen uit verschillende designs, kleuren en materialen. Houd je van stoer? Dan is metallic misschien iets voor jou. Meer van de felle kleuren? Wat dacht je van deze gele city sandal van Bruno Magli (zie foto). Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt en ook zo duur aangezien zowel de grote merken als de betaalbare ketens mee doen aan de City sandal-trend. Geschikt voor zowel de professionele hakkendraagsters als beginnelingen!

Stijl tip

City sandals zijn divers en veelzijdig en daardoor te combineren met verschillende kledingstukken. Draag onder een boyfriend jeans met opgerolde pijpen, getailleerd blazertje en it-bag. Is een vrouwelijke outfit meer jouw ding? Ga dan voor een zomers A-lijn jurkje.