Charlotte Olympia lanceert Halloween collectie

Charlotte Olympia staat bekend om haar eigenzinnige collecties met een bepaald thema. Zo lanceerde ze eerder een Hollywood-collectie geïnspireerd op filmsterren  en films van het oude Hollywood. Maar ook met het sprookjesthema ‘Once Upon A Time’ liet Charlotte zich van haar creatieve kant zien. Binnenkort is het Halloween, genoeg reden voor Charlotte om hiervoor ook een collectie te ontwikkelen. En met succes! Want het resultaat mag er zeker wezen.

Halloween

Ter ere van het typische All American Halloween ontwierp Charlotte een exclusieve capsule collectie van tassen en schoenen. Denk aan tassen versierd met vampier tanden, suède pumps bedrukt met vleermuizen en flatjes met een evil-pompoen afbeelding. Kortom, een collectie met een hoge dosis humor die bedoeld is voor Shoejunks met lef!

Charlotte Olympia lanceert Halloween collectie. Lees hier alles over de nieuwe designs van Charlotte Olympia die een Halloween collectie lanceert.

Bron afbeelding: Elle.com

Trick or Treat?

Haar inspiratiebron voor deze collectie? Haar twee zoontjes. Volgens de ontwerpster zijn haar kinderen gek op vampiers en vleermuizen, genoeg reden voor de creatie van de Halloween-collectie. De items uit deze collectie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in verschillende Olympia winkelen. Denk daarbij aan Londen, Los Angeles en New York. Maar ook online kun je terecht bij Netaporter voor de designs van Charlotte.

Charlotte Olympia lanceert Halloween collectie. Lees hier alles over de nieuwe designs van Charlotte Olympia die een Halloween collectie lanceert.

Bron afbeelding: Elle.com

Prijzen

Prijzen variëren voor zowel de tassen als de schoenen. De prijzen voor de tassen liggen tussen de 40 euro en 1160 euro en de schoenen prijzen variëren per model. Zo betaal je voor een paar flatjes rond de 550 euro voor voor een paar high heels 1090 euro.