Chanel look a like pumps bij Zara

Dat Zara een expert is in het vertalen van de laatste catwalk trends naar de rekken is inmiddels bekend. Toch laat het modehuis zich vaak inspireren door –voor de meesten van ons- onbetaalbare luxe merken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Saint Laurent, Alexander Wang en Chanel. Van die laatste heeft Zara momenteel een item in de collectie zitten die wel heel veel weg heeft van een exemplaar van Chanel.

Chanel look a like

De monochrome look is ook dit seizoen niet weg te denken uit het straat- en modebeeld. De combinatie zwart/wit of creme/zwart wordt vaak door het Franse modehuis gebruikt in zowel kleding, accessoires als schoenen. Dit seizoen lanceert Chanel een pump waarvan de neus gekleurd is in het zwart. Voor de meesten van ons onbetaalbaar, geen wonder dus dat Zara dit item omtoverde naar een betaalbaar exemplaar! Dus opzoek naar een Chanel look a like? Dan zit je goed bij Zara met deze pumps!

Net als de pumps van Chanel heeft Zara’s pump een zwarte neus en is de rest van de pump uitgevoerd in de kleur ecru. De prijs is nog het grootste verschil. Voor deze pumps van Zara betaal je slechts  €59,95. De pump is ook verkrijgbaar in het zwart met een witte neus.