Celebs en hun sneakerz

Sneakers zijn allang niet meer alleen bedoeld voor tijdens een workout. In het straatbeeld zijn sneakers al enige tijd niet weg te denken en ook in celebland worden sneakers volop gedragen. Razend populair, maar ook veel beter voor je voeten dan een stel hoge hakken. Grote merken spelen hier goed op in en hebben tegenwoordig allen geweldige sneakers in de collectie zitten. Denk aan Jimmy Choo, Lanvin en Marc Jacobs. Of ze nou zijn bezaaid met stenen, glitters of andere details: de sneaker is terug van weggeweest en dat weten de celebs maar al te goed.

Kim Kardashian

Zo verruilde Kim Kardashian (dankzij Kanye) al haar Giuseppe’s voor een paar stoere gympen. Gecombineerd met bijvoorbeeld leren biker jacket en skinny leren legging laat Kim zien dat je er ook op sneakers elegant uit kunt zien.

Rihanna

Rihanna is natuurlijk the queen van de sneakers en bezit altijd de laatste designs. Of het nou om Chanel of All Stars gaat dat maakt voor Riri niet uit. De diva is nu eenmaal dol op streetwear en daarbij mogen een paar sneakers zeker niet ontbreken.

Cara Delevingne

Deze tomboy lijkt alleen op hakken te lopen tijdens een catwalk show, maar daarbuiten gaat Cara regelmatig voor sneakers.

Beyonce

Ook Beyonce verruilt haar high heels regelmatig voor een paar comfortabele sneakerz. Zo werd ze tijdens haar zwangerschap al gespot op diverse exemplaren, waaronder een paar wedge boots van Isabel Marant. Blijkbaar vielen die zo goed in de smaak, want Beyonce ontwierp zelfs in samenwerking met Isabel Marant haar eigen wedge sneaker.