Musthaves: Lipstick heels

Alles over fashion musthaves: mode schoenen! Lees hier alles over mode schoenen en fashion musthaves voor aankomend voorjaar. Ontdek het hier!‘’Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg’’, geldt niet voor de schoenen van Alberto Guardini. Deze Italiaanse schoenenontwerper liet zich wel op een heel aparte manier inspireren, namelijk door lipstick! Hij bedacht een design waarbij de hak van de schoenen bestaat uit een lippenstift. Deze fashion musthave is bestemd voor de échte lief én lefhebbers. Want met deze schoenen steel je zeker de show! Deze eyecatchers zijn verkrijgbaar in pumps, enkellaarsjes en peeptoe modellen. Je kan dus zelf kiezen welk item het beste bij jou past.

Fashion musthaves: Lipstick pumps 

De lipstick pumps zijn het populairst, met name in het zwart. De rode lippenstift in combinatie met zwart is een echte klassieker en doet je denken aan de style van modehuis Chanel. De pumps zijn er ook in een nude kleur waarbij de lippenstift hak ook een nudekleurige tint heeft. Verder kan je kiezen uit suède, lak óf transparant aan jou dus de keuze! Verder is deze musthave absoluut niet goedkoop. Voor de lipstick pump betaal je maar liefst €365 euro.

Enkellaarsjes

De enkellaarsjes van Alberto Guardini  met lipstick hak zijn ook een goede optie. Deze zijn verkrijgbaar in zwart en nude. Daarnaast kan je bij de zwarte variant kiezen uit een rode lippenstift of een zwarte. Ook deze schoenen zijn niet aan de goedkope kant. Voor deze laarsjes betaal je €413. Het is een bedrag, maar dan heb je wél wat!

Voor zover bekend zijn deze musthaves nog niet te koop in Nederland. Toch hebben? Bezoek dan even de online shop van Alberto Guardini.