Bristol schoenen: laat je inspireren!

Als we Bristol zeggen, denk je waarschijnlijk eerder aan betaalbaar dan aan leuke trendy schoenen. Toch is niets minder waar en heeft deze budgetketen genoeg leuke schoenen in de collectie zitten waar je als schoenenliefhebber zeker iets mee kan! Het is natuurlijk wel even speuren naar toppers, maar dan heb je ook wat! Onze redactie ging opzoek naar een aantal fashionable schoenen bij Bristol en we moeten zeggen: er zitten een aantal items tussen waar je als echte Shoejunk zeker niet voor schut mee loopt! Benieuwd?

Image

Als je aan het imago denkt van Bristol, zal de associatie met fashion waarschijnlijk niet erg sterk zijn. Maar je weet wat ze zeggen: ”Don’t judge a book by it’s cover”. Daar dachten modemagazines als Grazia ook zo over, aangezien we al een aantal leuke schoenen van Bristol hebben gespot in deze wekelijkse glossy. Dus laat je inspireren, want er leuk bijlopen hoeft niet altijd veel te kosten!

Collectie

Je zou het niet verwachten, maar Bristol heeft een uitgebreid assortiment aan schoenen. Denk aan kitten heels, leuke pumps, booties, bikerboots, ballerina’s, wedges en laarzen. Maar ook op het gebied van fashion trends kun je goed terecht bij Bristol. Ze hebben net als andere schoenen webshops de laatste modekleuren en musthaves in het assortiment. Naast basiskleuren als zwart, cognac en grijs zien we ook on trend kleuren als burgundy, taupe en pastels. Ook details zijn aan de orde bij de budgetketen. Denk aan studs, pailletten en andere decoraties. Je zult verrast zijn met wat je allemaal tegenkomt!

Prijzen

En zoals velen van jullie al weten zijn de prijzen bij Bristol erg aantrekkelijk, zo ook op het gebied van schoenen. Je kunt bij Bristol schoenen shoppen tot en met maximaal 100 euro. Hoe leuk is dat! Waar je normaliter begint met 100 euro, eindig je nu met dit bedrag. En dat kan soms ook wel leuk zijn, zeker in tijden van crisis.

Crea bea

Dus wees creatief en ga eens opzoek naar verborgen schatten bij Bristol. Op het eerste gezicht zal je misschien niet slagen, maar geduld loont en dat geldt zeker hier!

Bijzonder

Hoewel de meeste webshops schoenmaten aanduiden met maten als 36 t/m 41, heeft Bristol online iets extra’s. Je kunt namelijk je kuitmaat selecteren! Zo weet je zeker of een laars je gaat passen of niet. Je kunt kiezen uit maat M tot en met XL. Kortom, super handig!