Koop meer schoenen dankzij deze bespaartips

Herken jij de situatie dat je die super leuke schoenen niet kan kopen omdat je blut bent? Vast niet 😉 Daarom hebben wij hier een aantal bespaartips onder elkaar gezet waarmee jij ervoor kan zorgen dat je meer geld overhoud voor schoenen, kleding en andere leuke dingen! Okee, het plaatje hierboven is een beetje overdreven, maar besparen hoeft niet moeilijk te zijn.

Shop met een kortingscode of aanbieding

Als je gaat shoppen op internet kan je heel vaak gebruik maken van kortingscodes. Dit zijn codes die je kan invullen tijdens het bestellen. Door een kortingscode in te vullen krijg je korting, een gratis product of betaal je geen verzendkosten. Je vindt de codes gemakkelijk met Google of in de nieuwsbrief van de webwinkel. Vaak krijg je een korting bij aanmelding op de nieuwsbrief, dus dat scheelt al meteen! Ook hebben weel webwinkels pagina’s vol met aanbiedingen of zelfs een permanente outlet, hier vindt je altijd afgeprijsde producten.

Bespaar op je vaste lasten

Hier zou je misschien niet direct aan denken, maar wat dacht je van besparen op je vaste lasten? Denk hierbij aan je mobiele telefoon, internet, verzekeringen of energiemaatschappij. Met energie overstappen kan je vaak wel €250 besparen op jaarbasis! Volgens mij kan je daar heel behoorlijk van shoppen. Heeft dit je interesse gewekt? Check dan easyswitch.nl, stap over en regel gratis een nieuwe outfit voor jezelf. Je kan daar trouwens ook meteen terecht voor de goedkoopste telefoon, internet en tv abonnementen.

Ook verzekeringen voor bijvoorbeeld zorg, auto of je huis kunnen vaak een stuk goedkoper. Dit kost je misschien een klein beetje uitzoekwerk, maar als je vervolgens op jaarbasis een paar extra kledingstukken kan kopen is het eigenlijk wel leuk werk 😉 Voor dit soort vergelijkingen kan je weer terecht bij een site als Stap-over.nl.

Zoals je ziet zijn er allerlei manieren om gemakkelijk, snel en vrijwel zonder moeite te besparen. Ga er snel mee aan de slag en trakteer jezelf!