Alexander Wang bag collectie: sneaker invloeden

Geen sneakers, maar tassen geïnspireerd op sneakers! Alexander Wang verraste iedereen met zijn lente/zomer collectie voor 2015. We zagen natuurlijk veel sportieve invloeden op de catwalk voorbijkomen, maar een aantal items waren wel heel opvallend namelijk de tassen! Deze waren geïnspireerd op sneaker-zool.

Sneaker bags

Denk aan tassen gemaakt met rubber, lakleer en roggehuidleer. Bags die als armcandy bungelden aan de schouders van Wang’s modellen. Slechts enkele weken na zijn New York Fashion Week show stelt de designer drie tassen geïnspireerd op de sneaker-zool beschikbaar. Met deze actie gaat de populaire ontwerper Moschino’s Jeremy Scott achterna die de ene na de andere fast fashion collectie op de markt brengt. Of zal het te maken hebben met de collectie die Wang heeft ontworpen in samenwerking met H&M. Een mix tussen luxe en on a budget? We zullen het zien!

Alexander Wang bag collectie: sneaker invloeden. Alles over designer Alexander Wang die een bag collectie ontwierp geïnspireerd op de sneaker-zool.

September 

De sneaker-zool tassen zijn vanaf 29 september verkrijgbaar.