Adidas ontwerpt collectie voor Topshop

Sportgigant Adidas stapt in het samenwerkingsbootje met de Britse highstreet keten Topshop. Voor Topshop gaat Adidas een sportcollectie ontwerpen bestaande uit 20 items!

Hype

Het is blijkbaar een hype in modeland om samen te werken met grote sportmerken. Zo ontwierp creative director Riccardo Tisci van Givenchy een sportcollectie voor Nike. En nu is het de beurt aan Adidas die op zijn beurt aan de slag gaat met Topshop.

Collectie

De collectie bevat onder andere sneakers en truien geïnspireerd op één van de fashionsteden van Europa, Londen. Naast sneakers en truien behoren tot de collectie ook joggingbroeken met de signature strepen van Adidas en tanktops waarbij een groot deel van de zijkant van het lichaam te zien komt.

Stella McCartney

Het is niet de eerste keer dat Adidas samenwerkt met een bekend label uit de mode. Zo ontwerpt het sportmerk regelmatig collecties voor Stella McCartney sinds 2005.

Wanneer?

De Adidas x Topshop collectie wordt gelanceerd op 6 maart 2014. Hebben? De items zijn naast de winkels ook online verkrijgbaar via de website van Topshop en via 80 internationale winkels van Adidas. De prijzen variëren van 25 euro tot en met 100 euro. Begin dus alvast met sparen!