Adidas lanceert bubblegum roze Energy Boost sneakers

Sporty is zo haute momenteel! Van de fashion weeks tot de magazines en de collecties van verschillende high-end designers. Maar ook sportmerken als Adidas lanceren de ene samenwerking na de andere. Dit keer is het de beurt aan bubblegum pop zangeres Foxes die de nieuwe ster is in de campagne van het sportmerk. En we moeten zeggen: deze mierzoete Energy Boost sneakers zijn helemaal te gek!

Sport invloeden

Niet alleen Adidas zet zichzelf op de kaart met de ene collectie na de andere. Ook andere merken gaan voor sport invloeden Zo ging Chanel Couture op de catwalk voor crop tops en streetstyle geïnspireerde items. Maar ook celebs Beyonce en Rihanna gaan voor sporty chic als ze niet op het podium staan. Denk: strakke rokken met daaronder stoere gympen en sweat tops met gaas gemixt met leather pants.

Adidas Boost sneakers

Deze Energy Boost sneakers van Adidas zijn perfect voor de gym, maar kunnen ook gedragen worden in een sporty street look. Combineer met een sport BH, mommy jeans en bomberjack voor een urban streetstijltje. Ook leuk in combinatie met een leren skinny.