Zara trainers: Pretty in pink

Zara doet volop mee aan de sneaker trend: high tops, felle kleuren, streetchic alles passeert de revue bij de modeketen. Deze pretty pink trainers van Zara zijn helemaal te gek! Ideaal voor lange zomerse dagen of een dagje wandelen in het park. Een echte musthave en bovendien te mixen en matchen met verschillende outfits!

Trainers trend

De schoenenmode draait dit jaar om plat, plat en nog eens plat. De high heel maakt plaats voor de klassieke gymp en verschillende modehuizen en highstreet fashion ketens steken deze in een nieuw jasje. Zara doet volop mee aan de trainers trend en hult deze klassieker in een nieuw jasje.

Zara trainers: Pretty in pink. Alles over Zara trainers: de gymp, runner, sneaker is dit seizoen populair. 2014 is het jaar van de sneaker! Lees hier.

 

Stoer maar toch stijlvol zijn deze roze trainers afkomstig uit de lente/zomer collectie van 2014. Roze is een kleur die eigenlijk elk jaar terugkomt: of het nou een pastel, poeder of fuchsia tint is. Deze sneaker is gemixt in combi met zwart, wit en grijs waardoor je ze met verschillende kleuren en items kunt combineren. Prijs 69,95 euro.

Stijl tip

Draag met een duster coat, skinny jeans en basic witte top. Ook leuk voor een festival in combinatie met een short en grote flaphoed. Runners zijn het nieuwe zwart, make your choice!