Charles & Keith: trendy schoenenlabel

Als redactie zijn we constant opzoek naar nieuwe designs, musthaves, trends en natuurlijk schoenenmerken. Al gehoord van Charles & Keith? Dit leuke schoenenlabel heeft nog geen winkels in Nederland… maar misschien is dit niet voor lang meer!

Internationale allure

Opgericht door twee broers –Charles en Keith Wong- en actief in 350 landen wereldwijd, is dit schoenenlabel op internationaal niveau geen onbekende meer. Met vestigingen in Tokyo, Seoul, Kuala Lumpur, Cairo, Dubai en Marrakech heeft dit merk inmiddels een grote naamsbekendheid opgebouwd. Elke week komen er 20 tot 30 nieuwe designs uit en worden deze toegevoegd aan het winkelaanbod.

Alles over schoenenlabel Charles & Keith. Een schoenenmerk met schoenen, tassen en accessoires. Lees hier alles over Charles & Keith. Ontdek nu.

Trendy & fashionable

De schoenen van Charles & Keith zijn helemaal in de stijl van de laatste fashion trends. Het begon allemaal met damesschoenen, maar inmiddels kun je hier ook terecht voor tassen, riemen, zonnebrillen en sieraden. Een veelzijdig merk met een aanbod waar elke fashionista wel raad mee weet. Bovendien bevinden de schoenen zich niet in de prijsklasse van merken als Jimmy Choo en Louboutin.

Alles over schoenenlabel Charles & Keith. Een schoenenmerk met schoenen, tassen en accessoires. Lees hier alles over Charles & Keith. Ontdek nu.

Shop online

Helaas is er nog geen Charles & Keith shop in Nederland, maar gelukkig verschepen ze wel naar ons kleine kikkerlandje! Benieuwd? Bekijk het aanbod online!