Hippe babykleertjes? Vergeet de babyslofjes niet

babyslofjes

Het is natuurlijk super leuk als je net een kindje hebt gekregen of als je of kraambezoek bij een van je vrienden gaat. Een baby is de perfecte gelegenheid om te gaan winkelen! Of het nou je eigen kind is of niet, snuffelen tussen de babykleding is sowieso leuk. Er zijn eindeloos veel schattige kleertjes in vrolijke kleuren. Als dit de eerste keer is dat je voor babykleren aan het shoppen bent is het wel belangrijk om even stil te staan bij wat je gaat kopen. Hier dus een paar tips die ervoor zorgen dat je goede aankopen doet, en vergeet de babyslofjes niet!

Vrolijke kleuren

Waar volwassenen nogal eens de neiging hebben om wat grauw gekleed te gaan is dit bij kinderen en baby’s helemaal niet nodig. Het is juist super leuk om felle kleuren te kopen, daar wordt iedereen meteen vrolijk van. Kijk verder dan het traditionele blauw voor jongens en roze voor meisjes. Laat je bijvoorbeeld eens online inspireren als je slofjes of babykleding wilt kopen.

Prints voor baby’s

Babykleding en -slofjes kan je vinden met super veel verschillende soorten prints. Ga bijvoorbeeld voor dieren of vrolijke patroontjes. Hoe schattig is het als de kleine gekleed is in een pakje bezaaid met aapjes in allemaal verschillende kleuren met bijpassende schoentjes. Dieren zijn ook altijd in de mode, dus je baby ziet er sowieso hip uit.

Borduursels

Borduursels zijn weer helemaal in dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan bloemen of geometrische patronen. Deze borduursels maken van een simpel kledingstuk iets heel speciaals! Als je super creatief bent kan je de borduursels zelf aanbrengen op de kleding. Als je wat minder tijd hebt kan je ze natuurlijk ook gewoon in de winkel kopen.

We hopen je zo helemaal te hebben geïnspireerd voor hippe babykleding, snel shoppen dus!