We love : New Balance 547 sneakers

New Balance bestaat al sinds 1906 en is daarmee een van de oudste sneaker makers van de wereld. Beroemd en geliefd om haar hoge kwaliteit en goed presterende running sneakers heeft het merk veel trouwe volgers. Het is echter pas in de laatste jaren dat New Balance echt populair is geworden onder de sneaker verzamelaars.

Musthave 547

Werden New Balances soms gezien als een beetje stoffig, klassiek en terug te vinden in je  opa’s gardeorbe, tegenwoordig kan dit sneakermerk in een adem genoemd worden met Nike, Adidas en Asics dankzij de vernieuwde designs. Maar er is er altijd één die er met kop en staart boven uitsteekt. We hebben het natuurlijk over de New Balance 547. Geliefde onder zowel dames als heren en uitstekend te combineren bij elke outfit.

Wat is jouw nummer?

Wat even wennen is bij dit merk is dat de modellen geen naam hebben maar een nummer. Het kan wat verwarrend zijn al deze nummers, zeker omdat een aantal van de modellen veel op elkaar lijken. Om je wat op weg te helpen in de nummercodes van New Balance, geven we je hier een paar van de meest populaire sneakers.

New Balance 574

Eén van de meest bekende onder de New Balance sneakers en het meest populair. Simpel en niet te duur. De Hologram 574 met het N-logo is een ladies klassieke sneaker, lekker licht en comfortabel bij elke stap. De zool is van solide rubber met een extra steun in de middenzool, het bovenwerk is suède/gaas.

New Balance 547 sneakers. Alles over de New Balance 547 sneakers. Populair, stoer en fashionable. Een leuk, sportief en stoer design van New Balance!

Hieronder nog een aantal andere designs van het befaamde sneakermerk.

997

Een van de mooiste modellen, slank en fast-looking. Een hoge kwaliteit suède en gaas meestal met een reflecterend N-logo. Stabiele middenzool voor comfortabel bewegen. Lichtgewicht en geschikt voor elke workout.

New Balance 997 sneakers. Alles over de New Balance 997 sneakers. Populair, stoer en fashionable. Een leuk, sportief en stoer design van New Balance!

C-Note 998

Concept en New Balance creëerden deze C-Note 998 samen. Een sneaker met een uniek meerkleurig bovenwerk (de kleuren van een $ 100 biljet) en reflecterende zilveren elementen op neus en hiel. Middenzool in geel dat overgaat naar blauw en wit richting voorvoet.  Een hit in 2013.

New Balance 998 sneakers. Alles over de New Balance 998 sneakers. Populair, stoer en fashionable. Een leuk, sportief en stoer design van New Balance!

Daytona 1600

Geboren uit de samenwerking tussen Ronnie Fieg en New Balance. In 3Micro-perforated leer in rose, wit en navy accenten. Speciaal schokabsorberende middenzool voor optimaal comfort. Elk paar wordt geleverd met drie soorten veters en een paar Kith x Stance “Daytona” Super invisible sokken.

New Balance 1600 sneakers. Alles over de New Balance 1600 sneakers. Populair, stoer en fashionable. Een leuk, sportief en stoer design van New Balance!