Wanneer enkellaarsjes?

Het grootste voordeel van enkellaarsjes is dat ze in elk seizoen gedragen kunnen worden. Daarbij zijn de ontzettend gemakkelijk te combineren en zorgen ze vaak voor een stoere uitstraling. Het vinden van de juiste laarsjes kan echter nogal lastig zijn, maar bij Omoda zul je ze zeker vinden. Bij Omoda vind je namelijk een groot assortiment aan enkellaarzen in allerlei verschillende modellen, kleuren en maten zodat het voor iedereen mogelijk is om deze schoenen te dragen.

Bikerboots

De bikerlaarsjes zijn weer helemaal in en niet te missen. Het zijn vooral de laarsjes met veters die de show stelen. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in allerlei neutrale kleuren zodat ze passen bij iedere outfit. Wil je schoenen die echt opvallen? Kies dan voor de bikerlaarsjes met studs. Deze stelen de show en zorgen ervoor dat jouw saaie outfit er ineens uitspringt.

Veters

Iets dat je ook veel terug zult zien, zijn laarsjes met veters die iets hoger komen dan de enkel. Deze zijn vaak gemaakt van imitatie- of echt leder en zitten heerlijk. Ze kunnen bovendien perfect gedragen worden bij een jurkje en zitten goed strak om het been. Zo is het ook voor mensen met wat dunnere benen mogelijk om de juiste enkellaarsjes te vinden.

Simpel & sophisticated 

Ten slotte is er nog het simpele laarsje met bijvoorbeeld een gesp. Je kunt kiezen voor een gevoerde versie zodat je het in de winter zeker niet koud zult krijgen. We verliezen veel warmte door onze voeten, dus warme schoenen zijn absoluut belangrijk in de winter.