Wannahave: Nike Air Max 90 sneakers

Nike Air Max maken dit jaar hun comeback! Een hit in de jaren ’80 en destijds een razend populaire trend over de hele wereld.  Maar anno 2013 zijn deze sneakers helemaal terug van weggeweest. In de jaren ’90 werden Air Max-jes in Nederland voornamelijk gedragen door gabbers, maar tegenwoordig zijn de sneakers hot onder modebloggers, stylisten en echte Shoejunks. Met name het Nike Air Max 90 model is hot!

Wannahave: Nike Air Max 90 sneakers. Lees hier alles over de Nike Air Max 90 sneakers. Een echte musthave voor de ultieme fashionista! Ontdek nu.

Customize jouw sneakers

De Nike Air Max 90 is verkrijgbaar in verschillende versies. Het leuke is dat je de sneakers kan samenstellen aan de hand van je eigen smaak. Kies dus een kleur die helemaal bij jouw past! Via de website van Nike kun makkelijk aan de hand van de zogenaamde ‘’Base’’ je eigen materiaal en kleur bepalen. Ga bijvoorbeeld voor blauw, groen, roze of paars. Je kunt meteen zien hoe de sneakers eruit zien in een bepaalde kleur. Hoe cool is dat! Goedkoop zijn de schoenen niet. Voor een paar Nike Air Max 90 sneakers betaal je 175 euro. Te bestellen via Nike.com.

Wannahave: Nike Air Max 90 sneakers. Lees hier alles over de Nike Air Max 90 sneakers. Een echte musthave voor de ultieme fashionista! Ontdek nu.

Over Nike Air Max

Geïntroduceerd in 1987 als het eerste model met de Air Maxtechnologie. De Nike Air Max sneakers worden gekenmerkt door een luchtkussen verborgen in de hak. Bij de meeste Air Max modellen is deze aan de zijkant zichtbaar door een strip van doorzichtige kunststof. Door deze technologie zijn deze schoenen goed te gebruiken voor diverse sporten zoals hardlopen. Maar tegenwoordig worden deze sneakers ook gedragen fashion item.