Timberlands: musthave boots voor de celebs

Afgelopen zomer waren het nog Birkenstocks die het straatbeeld vulden. Het jaar ervoor waren het de witte Stan Smith sneakers van Adidas. Dit jaar is het de beurt aan de populaire Timberland boots, die terug zijn van weggeweest.

Mini Timberlands 

Ook celebrities zijn helemaal weg van de lichtbruine nubuck enkelboots. 2014 was gevuld met foto’s van North en Beyoncé’s dochter Blue Ivy die de schoenen in minisize droegen. De twee hebben een trend gezet op het gebied van kinderkleding en zijn nauwelijks twee jaar oud!

Stylish 

Ellie Goulding en Suki Waterhouse zijn niet bang voor een beetje comfort. Ellie Goulding heeft zelfs een keer Timberlands aangehad op de rode loper! Ondertussen doet Gwen Stefani ook gezellig mee met de trend. Hoezo te oud? Absoluut niet, bewijst de 45-jarige zangeres.

Rihanna

Rihanna is veelvoudig gespot met de stoere schoenen. De Diamonds-zangeres zien we vaak ‘off duty’ rondlopen in een casual outfit, in combinatie met Timberlands. Riri houdt het niet bij de klassieke Timberland boots; af en toe draagt ze ook zwarte Timberlands. 

Cara en Jourdan 

Modellen zijn ook verkikkerd op het merk. Begrijpelijk, als je vaak op torenhoge hakken moet rondlopen. Timberland schoenen zijn dan een verademing. It-girl Cara Delevingne zal het vast met ons eens zijn. Het model combineert haar boyish garderobe vaak met de boots. Waarschijnlijk heeft ze haar goede modellenvriendin Jourdan Dunn verteld over haar goede ervaringen met de boots, want ook zij wordt vaak gezien met de populaire schoenen. 

Geschreven door Aminanta Minte