Wat is bijna even belangrijk als schoenen? Een horloge! Wij hebben 3 trendy modellen op een rij gezet

Als je op de leeftijd gekomen dat je of zelf een horloge aanschaft of er een cadeau krijgt wil je natuurlijk wel een trendy model van goede kwaliteit. Zowel onder kinderen, studenten als volwassenen is een kwaliteitshorloge een populair cadeau. Als je je studententijd achter je gelaten hebt is een goed horloge helemaal belangrijk zodat je netjes op tijd komt voor je afspraken ;).

Maar zonder dollen, een horloge kan je outfit afmaken en je er extra professioneel uit laten zien. Horloges komen natuurlijk in alle soorten en maten. Er zijn veel goede horlogemerken, dus of je nu een simpel klassiek of een bijzonder horloge wil, er is keuze genoeg! Maar wat zijn nou dé modellen van deze tijd? Wij hebben er 3 op een rij gezet.

Gouden horloges

Gouden horloges vallen overduidelijk in de categorie van bijzondere horloges, waarbij je al snel te ver kan gaan. Het is natuurlijk een opvallende kleur en maakt dus meteen een statement. Deze horloges kunnen extreem duur worden als er echt goud in verwerkt zit (denk aan een Rolex of Patek Philippe). Goud is echt een kwaliteitsmateriaal waarvoor veel mensen het geld niet over hebben vanwege de hoge prijs. Zo’n horloge is dus echt een investering, maar het gaat een leven mee. Gelukkig heb je ook goudkleurige modellen die een normale prijs hebben.

Vintage horloges

Vintage horloges kunnen heel speciaal zijn omdat de modellen niet meer worden gemaakt of omdat ze een bepaalde stijl hebben, denk aan de Omega Moonwatch. Om de tand des tijds te doorstaan moet de kwaliteit wel hoog zijn. Naast het feit dat deze horloges een klassieke touch geven aan je outfit kan zo’n horloge ook een goede investering zijn. Als het een bekend merk en model is waarvoor je goed zorgt blijft zo’n horloge namelijk waardevol.

G Shock horloges

De Casio G-Shock is een razend populair horloge. Deze horloges hebben als belangrijke karakteristiek dat ze zeer shockbestendig zijn en een tikkeltje retro. Het maakt dus niet uit wat je baan of je hobby is, je kan deze horloges altijd dragen en ze zullen altijd betrouwbaar blijven. Wel zo handig als je een wat extremere tijdsbesteding hebt. De horloges komen in analoge en digitale modellen. Casio lanceert ook regelmatig nieuwe G-Shock lijnen, dus de modellen zijn altijd modieus.

Met deze tips kan je hopelijk weer op weg om er nog stijlvoller uit te zien. Zoals je ziet is het naast een goede kledingkeuze ook belangrijk om aandacht aan accessoires (zoals een horloge) te besteden, maar dat wist je misschien al ;). Naast de genoemde horlogetypen zie je natuurlijk ook steeds vaker smartwatches zoals de Apple iWatch. Super handig, maar toch net iets minder stijlvol in onze ogen.

Bron hoofdfoto