Strappy stiletto hakken: we love it!

Strappy heels, stiletto’s en andere hakken met heel veel veters. Je hebt ze vast wel voorbij zien komen. Gespot aan de voeten van ofcourse Kim K, Olivia Palermo, Kendall en niet te vergeten Queen B. stiletto hakken zijn dit seizoen super hot en hoe!

Aquazurra

Trendsetter op het gebied van strappy heels is natuurlijk designer schoenenmerk Aquazurra. Bekend en veelal gedragen door celebs, modebloggers en stylisten. Maar voor een paar stiletto hakken uit de gouden handen van Aquazurra mag je wel een honderdje of zeven neerleggen dus budget proof zijn deze schoenen zeker niet! Gelukkig hoef je dit seizoen niet diep in de buidel te tasten aangezien stiletto hakken met veters in de schappen liggen van heel wat highstreet modeketens. River Island, Primark, Zara en natuurlijk H&M doen mee aan de strappy stiletto trend en dat voor een relatief betaalbaar bedrag.

Strappy stiletto hakken 

Basic kleuren als zwart en wit, maar aan dit rijtje kun je gerust royal blue, rood en een slangenprintje toevoegen. Zara heeft bijvoorbeeld ook een prachtig poeder roze exemplaar in de collectie zitten. Ben je meer een online shopper? Kijk dan even bij het Britse Missguided en Public Desire. Met name die laatste heeft een uitgebreid aanbod aan strappy stiletto hakken én dat voor een betaalbaar prijsje. Helaas hebben deze merken geen fysieke winkel waar je even kunt passen, maar retouren is wel makkelijk. 

Strappy stiletto hakken: schoenen met heel veel veters. Trend schoenen 2015. Strappy stiletto hakken zijn helemaal terug. Shop nu bij Zara en H&M.

Hoofdfoto: Pixabay