Distressed jeans & high heels

Dit seizoen draait het om jeans, denim en spijker! We kunnen er niet om heen. Een instant hit, met name de gescheurde spijkerbroeken- in de modemond ook wel de distressed jeans genoemd. Wat ons betreft een echte musthave die nog lang niet uit het fashionbeeld mag verdwijnen!

Distressed jeans

We zien verschillende designs: een distressed jeans, gescheurd, met gaten waar hier en daar de huid te zien is. ‘Show your sexy legs’ lijkt deze zomer het motto te zijn van menig streetstyle fashionista. Hoe meer gaten en scheuren, hoe beter! Razend populair en bovendien gespot aan de benen van onder andere Kim K, Beyonce, Riri en Miranda Kerr laten zich fotograferen door de paparazzi in een paar distressed jeans.

Distressed jeans & high heels. Draag je distressed jeans & high heels stylish als een echte fashionista. Een fashion musthave en trend voor 2015.

Streetstyle

Gelukkig hoef je niet diep in de buidel te tasten en kun je als crea bea –denk Do it Yourself- ook aan de slag. Koop je gescheurde ripped jeans kant en klaar bij H&M of Zara. Ben je meer een DIY-er? Dan kun je ook die vintage Levi’s 501 customizen en aanpassen naar jouw wensen en stijl. Hoe dan ook een broek met gaten en scheuren is dit seizoen altijd goed.

Distressed jeans & high heels. Draag je distressed jeans & high heels stylish als een echte fashionista. Een fashion musthave en trend voor 2015.

Stijl tip 

Draag met een paar killer heels voor een casual chique look. Afhankelijk van het model van de broek: denk boyfriend of cigarette kun je ook gaan voor een paar coole wegde sneakers. Combineer met een blazertje en vergeet die designer it-bag niet!