Sporty musthave: Y-3 sneakers

Voeg wat kleur toe aan je garderobe voor aankomend seizoen met deze Y3 sneakers. Perfect om wat vrolijkheid toe te voegen aan de sombere en saaie dagen waar we in de herfst en winter nog weleens mee te maken krijgen. Je voelt je net een superheld met deze ZX Zip leather and faux-fur sneakers van het eigenzinnige label Y3.

Y-3

Sports meets fashion, dat is hoe je de stijl van Y3 het beste kan omschrijven. Het label ontstond zo’n 13 jaar geleden in 2001 toen Adidas besloot samen te werken met de Japanse ontwerper Yohji Yamamoto. Samen creëerden ze iets wat nog niet bestond en begonnen ze aan een nieuw avontuur om sportswear elegant en chique te maken. En met succes! De Y staat voor Yohji Yamamoto en de 3 voor de drie iconische strepen van Adidas.  Het – staat voor de binding tussen de twee.

Sporty musthave: Y-3 sneakers. Alles over Y-3 sneakers: bekijk de nieuwe items voor 2014 winter/herfst. Perfect voor een of duty streetstyle look!

En het resultaat van deze samenwerking zijn onder andere deze leuke sneakers! De verschillende kleuren, het faux-fur en de textuur zorgen voor een coole streetstyle vibe. Prijs € 320.

Stijl tip 

Laat je van je fashionable kant zien met een cigarette jeans, wit shirt en warm vest voor een off duty dag.