Schoenen voor elke gelegenheid

schoenen voor iedere gelegenheid

Het is weer herfst en het begint dus kouder en natter te worden. Helaas is het dus tijd om onze slippers en vrolijk gekleurde hakken in de kast op te bergen. Dit betekent natuurlijk wel dat je die mooie boots en je leren enkellaarsjes tevoorschijn kan toveren. In dit nieuwe seizoen zijn er verschillende fashionable schoenen voor elke gelegenheid, dus hier zijn onze tips om er altijd helemaal goed uit te zien!

Schoenen voor op werk

Dat je open hakken of flatjes niet meer aankan hoeft echt geen fashion crisis te betekenen, voor de koude dagen zijn er namelijk alsnog genoeg leuke en gepaste schoenen om naar je werk te dragen. Denk bijvoorbeeld aan leuke enkellaarsjes, Schuurman Schoenen heeft voor deze winter super mooie exemplaren. Als je ook nog eens leren enkellaarsjes koopt houden ze je voeten extra warm. Leren schoenen moet je wel goed onderhouden, hoe je dat doet lees je hier.

Festival schoenen

Een Festival bezoeken doe je vooral in de zomer, maar ook in de winter zijn ze er! De festivals zullen wel een stuk kouder zijn, dus het is belangrijk dat je wat warmere schoenen draagt. Perfect hiervoor zijn laarsjes of sneakers met dikke zolen, zodat de kou niet vanuit de grond je schoenen inkomt. Als het ook nog eens hoge laarzen zijn houden ze meteen je benen fijn warm ;). Het leuke aan laarsjes is dat ze helemaal goed zijn voor een festival en als casual schoen.

Casual schoenen

Voor urenlang shoppen wil je een comfy paar schoenen aantrekken. Ondanks de dalende temperaturen is het vaak nog steeds het lekkerst om gewoon je sneakers aan te trekken. Als je wat dikkere sokken in deze schoenen aandoet zijn ze echt wel warm genoeg voor een dag die je toch grotendeels in winkels besteed. Als je het toch koud hebt kan je altijd  voor een exemplaar gaan met een bontje erin!