Schoenen opbergen: 3 tips

Heb jij ook zo’n prachtige schoenencollectie? Irriteer jij je ook dagelijks aan het probleem dat je ze nergens kan opruimen, waardoor ze door het hele huis zwerven? Dan hebben wij hier 3 handige tips om je schoenen netjes op te bergen!

1: Een rek aan de deur

Een erg goedkope én snelle oplossing is om een rek te kopen die je aan je deur kan hangen. Dit heeft wel verschillende nadelen, zo oogt het een beetje rommelig en hoge laarsjes passen er niet goed in. De pluspunten zijn dat het een goedkope en ook snelle oplossing is die vrijwel overal past. Let er wel op dat je deur niet tegen een muur opendraait, want dan kan dit niet.

2: Koop een gave kast

Misschien een beetje een open deur, maar echt een hele goede en snelle optie is om een mooie kast te kopen voor je schoenen. Deze kan je bijvoorbeeld kwijt in de hal, gang of je natuurlijk slaapkamer (als je daar genoeg ruimte hebt). Je kan hiervoor natuurlijk bij de bekende woonwinkels terecht, maar dan heb je precies hetzelfde in huis als iedereen. Zoek daarom eens een originelere opbergkast van bijvoorbeeld Goossens. Met de kasten van deze interieurwinkel heb je goede kwaliteit en bovenal iets origineels.

Bron afbeelding: stylemepretty.com

3: Een trap met schoenenladen

De laatste optie is om je trap om te toveren in een kast. Dit is niet de makkelijkste en goedkoopste optie, maar wel de gaafste! Je kan hem zelf maken als je handig bent, hier kan je instructies en bouwtekeningen vinden. Dat is weer eens wat anders dan je schoenen allemaal maar onder je bed te smijten ;)!

Bron afbeelding: Vogue Living Australia

Zoals je ziet is er meer mogelijk dan je schoenen in dozen stoppen en ergens inproppen. Wil je nog meer inspiratie op doen? Check dan ook eens Pinterest!

Bron hoofdafbeelding: houzz.com