Op hakken lopen en nooit meer pijn

Hoe vier jij Oud & Nieuw? Ga je bankhangen, lekker dineren of ga je 2015 uitbundig inluiden op een New Year’s Eve Party? Als je voor die laatste gaat is het misschien handig om dan even uit te vogelen hoe je de hele avond kan dansen & sjansen op die torenhoge Loubi’s en Choo’s. Benieuwd hoe je op hakken kunt lopen én tegelijkertijd geen pijn ondervind?

Op hakken lopen

Als Shoejunk is een paar torenhoge stiletto’s tijdens het uitgaan natuurlijk een pré, maar zeg eens eerlijk: het zou toch heerlijk zijn om nooit meer pijn te hebben bij het lopen op hakken? Oké, je kunt natuurlijk gaan voor wedges of andere platte schoenen, maar elegant is het niet. Hoge hakken spannen de kroon als het aankomt op het aantrekken van mannelijk schoon (en als je een dikke thumbs up in gedachte wil van Miss Wintour), maar dan moet je wel goed voor de dag komen, het liefst pijnloos right? Te mooi om waar te zijn? Niet meer! Tegenwoordig is er een heel klein trucje dat ervoor zorgt dat pijnlijke voeten definitief tot het verleden behoren. Hoe?

Ducktape 

Heel eenvoudig, goedkoop en simpel. Need we say more? Het enige dat je nodig hebt is een stuk pleistertape en een derde en een vierde teen. Huh? Wat! Ja het enige dat je moet doen om af te zijn van die ondraaglijke pijn is met pleistertape je derde en vierde teen aan elkaar tapen. Zo wordt de druk verlaagd op de zenuw die de pijn veroorzaakt. Door deze twee tenen aan elkaar te tapen ontlast je deze zenuw Dus girls trek gerust je favo Manolo’s, Jimmy’s of Loubs aan tijdens de feestdagen and dance till dawn!