Onthuld: Zara sale 2013

We zijn natuurlijk momenteel druk bezig met de feestdagen, maar er is iets dat hierna nóg belangrijker is. Juist ja, we hebben het natuurlijk over de Sale! En bij Zara starten ze daar op 27 december 2013 mee. Meteen na de feestdagen staan de rekken bij Zara vol met fikse kortingen. Je kunt dus meteen na kerst lekker die kilo’s eraf trainen met een intensieve shopsessie.  Shop till you drop!

Oud & Nieuw

In tegenstelling tot andere winkels start Zara met de uitverkoop pa na de kerstdagen. Gelukkig kun je dan wel op tijd tegen een leuke prijs je Oud & Nieuw outfit scoren. Denk aan leuke jurkjes, jumpsuits en jasjes, maar natuurlijk ook schoenen!

Onthuld: Zara sale 2013. Lees hier alles over de Zara sale van 2013. Wanneer gaat deze van start? Je leest het allemaal hier. Ga lekker shoppen!

Heel Nederland

De sale start door het hele land, dus in alle vestigingen van Zara in Nederland begint dan de Sale. Winkels in grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Den Haag gaan dan van start. Maar ook online kun je dan shoppen vanuit je luie stoel.

Online: 26 december

Voor degenen die meer houden van online shoppen hebben geluk! Op tweede Kerstdag 26 december begint de modeketen online met de Sale. En het leuke is dat bij bestedingen boven de 50 euro het verzenden gratis is.

The Musthaves List!

Het leuke is dat je nu alvast je verlanglijstje kunt maken aangezien 27 december niet meer zo ver in het vooruitzicht ligt. Dit seizoen konden we genieten van de laatste trends straight from the catwalk. Denk aan de tartan print, gothic en kant. Bij Zara shop je deze dus straks met flinke kortingen. Dus maak je musthaves list maar alvast op!