Olympia Le Tan sprookjes clutches

We blijven vandaag even in de sprookjesstemming hangen. Eerder vandaag schreven we namelijk een artikel over Charlotte Olympia die een speciale Cinderella collectie heeft uitgebracht en nu hebben we nog een Olympia gevonden met Disney items. Olympia Le-Tan heeft namelijk Disney Clutches in de vorm van een boek gemaakt. Een echte musthave (als je veel geld hebt!)

Beautiful Book

De Olympia Le-Tan book clutches bestaan al langer, maar de Disney versie is nieuw. Het is net of je een echt boek hebt, maar niks is minder waar. Het is een handige clutch met het uiterlijk van een ouderwets boek. Veel celebrities zijn wel eens gespot met een Olympia Le-Tan ‘book’ in hun hand, kijk maar eens naar Katy Perry, Miranda Kerr en Natalie Portman. De clutches zijn hot en deze Disneyvarianten zullen misschien ook wel heel erg populair worden in celebrityland.

Vintage sprookjes

Eerder schreven we al over de clutches, maar inmiddels zijn er heel veel nieuwe bij gekomen, waaronder deze leuke, op Disney gebaseerde. Zo zien we op de site van het merk onder andere Doornroosje, Assepoester, Peter Pan en Alice In Wonderland. De boeken zijn met de hand geborduurd en versierd. Interesse in een bookclutch? Dan moet je €1335 neertellen. De clutches maken deel uit de Olympia Le-Tan x Disney Limited edition en zijn als pre-order te bestellen. Je kunt als je een crea-bea bent natuurlijk ook zelf zo’n vintage looking boekje maken!

Olympia Le Tan sprookjes clutches. Tassen van label Olympia Le Tan met een sprookjes thema. Bekijk hier de sprookjes clutches tassen van het label.

Tekst Karlijn van Mil