New York Fashion Week s/s 2014

Op donderdag 5 september 2013 was het in New York weer tijd voor de Fashion Week. Dat betekent een hoge dosis fashion, stijl en celebs! Maar ook op straat leek het wel een catwalk! Aan de lopende band werden er kiekjes gemaakt van de most stylish! Dus heb je wat inspiratie nodig, dan zullen deze foto’s je daar zeker bij helpen!

Fashion streetstyle

Tussen 5 en 12 september zullen bijna 90 ontwerpers uit meer dan 30 landen hun nieuwe spring/summer collectie tonen tijdens de New York Fashion Week. Maar naast nieuwe collecties zijn er ook heel wat fashionista’s en fashionisto’s die alles uit de kast trekken om goed voor de dag te komen. De meest opvallende worden op straat al vastgelegd door de streetstyle fotografen. Daarbij zagen we heel wat schoenentrends voorbijkomen die we aankomend najaar veel gaan zien.

We love the 60s!

Blokhakken! Deze sixties trend is terug van weggeweest! Deze fashionista draagt de schoenen met een A-lijn jurkje en opvallende clutch.

Zo man zo vrouw

Afkomstig uit de schoenengarderobe van de man: de loafer. Deze trend gaan we aankomend najaar veel zien. Dus zet je high heels in de kast en ga voor de vrouwelijke loafer deze herfst! Dit koppel ziet er in ieder geval Smoking hot uit!

Denim on denim

Naast de loafer is denim on denim hot! Deze fashionista weet maar al te goed wat mix & match is!

Platformsneakers

Een trend die niet bij iedereen geliefd is. Toch zijn er een aantal modelefhebbers aanwezig tijdens de NY Fashion Week die aankomen op een stel spekzolen! Dare to wear!