Musthaves winter 2013: Koolaburra boots

Geen zin om wéér voor Uggs te kiezen deze winter, maar wel voor warme voeten? Ga dan voor een paar stijlvolle boho boots van Koolaburra. In Nederland nog vrij onbekend, maar in de States een megahit en de opvolger van de Uggs. Net zo warm, maar nét even anders. Koolaburra boots zijn (letterlijk) hot!

De buitenkant

Elk seizoen zet dit eigenzinnige schoenenlabel een originele en onderscheidende collectie neer. Zo beschrijft het label zichzelf als trendsetting, authentiek en grensverleggend. Koolaburra is one of a kind en erg herkenbaar. Het label staat bekend om haar bohemien chique footwear en in elke collectie komen elementen van deze stijl terug. Denk aan franjes, studs, prints en andere boho details. Kortom, Koolaburra’s zijn geschikt voor elke mood en je maakt een statement bij elke stap!

Musthaves winter 2013: Koolaburra boots. Lees hier alles over de winter musthaves van 2013: Koolaburra boots. Deze boho boots zijn helemaal te gek!

De binnenkant

Naast het mooie buitenkant staat ook de binnenkant centraal bij Koolaburra. Zo werken ze met een mix van de beste materialen en staat comfort hoog in het vaandel. Gedreven door het verlangen om constant te innoveren en te verkennen, streeft het merk te herdefiniëren wat mogelijk is.

Celebs

Ook de celebs hebben hun Uggs aan de wilgen gehangen en kiezen nu massaal voor een paar Koolaburra boots. Sarah Jessica Parker, Selena Gomez ,Vanessa Hudgens, Jessica Alba, Elle MacPherson, Cameron Diaz, Hayden Panettiere, de Kardashian zussen, Miley Cyrus zijn onder andere fan!