Musthave 2014: Timberland boots

Timberland boots zijn weer helemaal terug in het straatbeeld. Hip in de jaren ’90 en anno 2014 maken deze boots een comeback in schoenenland. De Timberland is een echte klassieker en wordt dit jaar met beide voeten omarmt.

Fashionista’s musthave

Met name de lichtbruine kleur is favoriet bij vele fashionista’s, maar ook de heren zijn fan van deze it-boot. Ook bij de celebs waaronder Beyonce zijn Timberland nog steeds geliefd. Meer weten? Lees alles daarover hier. Winkels kopen de typische nineties schoen weer massaal in en de iconische bruine veterlaarsjes komen langzaam terug in de mode.

Alles over Timberland boots. Lees hier alles over de Timberland boots die terug zijn in de mode. De musthave van 2014 onder de stoere boots. Ontdek nu.

Kwaliteit

Bovendien zijn Timberlands van goede en sterke kwaliteit gemaakt. De zool bestaat uit slijtvast rubber en de binnenzool is van echt leer. Daarnaast is dit model ook nog eens waterproof en dus bestemd voor regenachtige en koude dagen.

Prijs

De klassieke Timberland boot kost 200 euro en is verkrijgbaar bij vele schoenenwinkels zowel online als offline.

Styling tips

De Timberland boot is eindeloos te combineren. Draag met een skinny jeans of leren legging voor een stoere look. Combineer met een beanie, it-sweater, sunnies en parka.