Musthave: Metallic Converse sneaker

Dat metallic één van de trends zijn van dit najaar is niemand ontgaan, maar dat er nu ook All Stars te koop zijn in deze oogverblindende print is nieuw voor ons. Wij spotten deze té gekke Converse All Stars sneakers in een metallic variant. De bronzen kleur met zwarte vlekken ziet er super stoer uit en is bovendien een echte eyecatcher.

High tops

Deze high tops hebben een witte rubberen dikke zool waardoor de metallic bronzen kleur nog meer in het oog springt. De veters zijn zwart en passen precies bij de zwarte vlekken die vermengt zijn met de metallic kleur. Super stoer maar ook heel stijlvol.
Musthave: Metallic Converse sneakers. Bekijk hier te gekke metallic Converse sneakers. Deze bronzen kleur is apart en een echte fashion musthave!

Styling tip

Draag de sneakers met een leren legging, V hals tops en rosé gouden sieraden. Ook mooi met een zwarte skinny jeans en een metallic top in een bronzen/donker gouden kleur.

Modern & Sportief

Bovendien kun je deze schoenen ook tijdens het stappen dragen, zoals binnenkort met Oud & Nieuw. Draag ze met een chique vrouwenpak en simpele sieraden.

Prijs

Hebben? De sneakers kosten € 89,95 en zijn verkrijgbaar via Converse.com.