Musthave: Marc Jacobs slippers

Eerder schreven wel over de heuse designer slippers die volgens ons een grote trend gaan worden deze zomer. Marc by Marc Jacobs heeft nu ook twee geweldige exemplaren in zijn collectie die super zijn voor in de zomer!

Potje dammen

Deze donkerblauwe exemplaren zijn superleuk dankzij de witte ruitjes. Het dambordpatroon is hip en dat zal jij laten zien deze zomer! Ze zijn helemaal gemaakt uit rubber en de zolen zijn verstevigd en hebben een anti-slip laagje. Zo zul jij langs het zwembad rennen zonder dramatische valpartijen. Draag ze met deze bijpassende Zara jurk (14,99) en ga voor deze witte hoed en zonnebril van H&M (4,99 en €7,99). De slippers zelf zijn te bestellen voor €100.

Musthave: Marc Jacobs slippers. Alles over designer slippers van Marc Jacobs. Voor de zomer van 2015 een echte musthave voor de dames. Ontdek en shop.

Flower power

Deze mintgroene exemplaren zijn prachtig. Niet alleen doordat mintgroen goed staat bij een zongebruinde huid maar ook door de bloemenprint. Dankzij de gevormde zool is deze slipper extra ondersteunend voor je voet. Comfort en fashion in een! Ze kosten €100. Draag met deze Zara blouse met vrolijke print die €39,95 kost. Daaronder dit H&M shortje (€24,99) dat lekker ruim valt en van zachte tof gemaakt is. Ga daarbij voor deze ronde, mintgroene zonnebril van Urban Outfitters die €25 kost.

Musthave: Marc Jacobs slippers. Alles over designer slippers van Marc Jacobs. Voor de zomer van 2015 een echte musthave voor de dames. Ontdek en shop.

Tekst Max Herlings