Musthave: Jeremy Scott Adidas sneakers

Dat het creatieve brein achter de Spongebob-collectie van Moschino houdt van opvallen mag wel duidelijk zijn. Jeremy Scott is een designer die allesbehalve bescheiden is en dat zien we ook terug in zijn collecties.

Moschino volgens Jeremy

Voor aankomende winter kiest Jeremy  voor McDonald’s, Chanel en Spongebob als inspiratiebron. De Resort collectie van 2015 bestond uit het CC-logo, smiley’s en dreadlocks. Gek, vreemd hoe je het ook wilt noemen, een ding is in ieder geval zeker: More is more!

Musthave: Jeremy Scott Adidas sneakers. Shop deze geweldige sneakers van Jeremy Scott voorAdidas. Deze multicolour high tops zijn te super cool!

Jeremy Scott voor Adidas

Dat geldt ook voor de Adidas collectie uit de creatieve handen van Jeremy. De designer ontwerpt al een tijdje sneakers voor het sportmerk, maar ook deze zomer gaat Jeremy all the way. Deze high tops zijn bezaaid met het logo van Adidas en een typische 90’s look door de grafische print. Kleuren als rood, blauw, geel en groen zorgen voor een eyecatching-effect. Een ding: deze sneakers zijn voor de mannelijke Shoejunks. Sorry Ladies! Prijs 150 euro.