Musthave: Dolce & Gabbana regenlaarzen

Het weer in Nederland leent zich uitstekend voor een paar regenlaarzen.  Helaas valt het nog niet mee om een paar te vinden dat naast praktisch ook mooi is. Daar hebben die slimme Italianen van Dolce & Gabbana een oplossing voor bedacht: de zwarte, gestreepte regenlaars!

Stijlvol door de plassen

De laarzen zijn gemaakt van nepleer dus ze kunnen wel tegen een spatje. De strepen zijn een leuke afwisseling aangezien een laars snel erg saai kan worden. Doordat de schacht lekker breed is, kun je hem perfect dragen met elke outfit. Goedkoop zijn ze niet: €485. Toch haal je dat geld er zeker weer uit aangezien er bijna geen dag voorbij gaat zonder regen!

Musthave: Dolce & Gabbana regenlaarzen. Rainboots, regenlaarzen van Dolce & Gabbana. Schoenen, regenlaarzen en rainboots: een musthave voor 2015.

Wear them with

Houd de basis simpel. Een zwarte skinny van H&M (€9,99) past perfect bij deze uiterst stijlvolle Zara trenchcoat (89,95). Op het gebied van accessoires houd je het lekker kleurrijk: deze Zara sjaal combineert basic kleuren met een leuke print en kost €19,95. Waar een paar regenlaarzen is, hoort een paraplu te zijn. Marc Jacobs ontwierp dit exemplaar (€55): lekker vrolijk en kleurrijk. Zo laat je de zon toch nog een beetje schijnen in de regenachtige en koude dagen!

Musthave: Dolce & Gabbana regenlaarzen. Rainboots, regenlaarzen van Dolce & Gabbana. Schoenen, regenlaarzen en rainboots: een musthave voor 2015.

Tekst Max Herlings