Musthave: Christian Louboutin Sweet Charity tas

Fashionjunks laten we het gewoon toegeven, we zijn allemaal gek op de schoenen van modekoning Louboutin. Maar ook de tassen van Louboutin gaan steeds meer opvallen. In ieder geval bij onze redactie vallen ze steeds vaker in de smaak en dat betekent dat we dat moeten delen met onze lezers. We willen je deze Sweet Charity tas niet onthouden.

De Sweet Charity tas van Louboutin

Deze tas maakt zeker kans om een absolute favoriet te worden van menig fashionjunk. Waarom? Omdat de kleur geweldig is en dit de perfecte tas is om je af te kleden met wat kleur. En dan maak je nog indruk ook. De afwerking van de tas is geweldig.

Het leer is prachtig bewerkt met het geruite leer als absolute eyecatcher. De gouden shoulder strap kan enkel of dubbel gedragen worden afhankelijk of je de lengte van de tas korter of langer wilt maken.

De voering van de tas is knalrood en dat is geen verassing want de zooltjes van de schoenen van Louboutin hebben hetzelfde signature rood. Complimenten aan Louboutin. Wij proberen deze tas zsm op de kop te tikken……

Ontdek de geweldige Christian Louboutin Sweet Charity tas. Naast schoenen zijn de tassen van Christian Louboutin ook geweldig.

Ontdek de geweldige Christian Louboutin Sweet Charity tas. Naast schoenen zijn de tassen van Christian Louboutin ook geweldig.