Louboutin sneakers voor heren

Dat Christian Louboutin soms een wat afwijkende mening heeft weten we inmiddels wel, daarom is het schoenenmerk ook zo enorm populair geworden. Maar dat het label met een zomers gekleurde schoen voor de herfst winter collectie van 2013 zou komen is toch wel een verassing. De Michael Printed Pony sneaker is de vreemde eend in de bijt in de nieuwe najaarscollectie van de shoe designer. Het leuke is dat deze sneakers niet voor de dames zijn, maar voor de heren! Dus ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje voor je lover of hubby? Lees dan even verder!

Fabulous in winter

Het ontwerp vinden we overigens fa-bu-lous. Het bonte spektakel aan kleuren zorgt ervoor dat je direct vrolijk wordt vooral tijdens de sombere dagen in ons koude kikkerlandje. Is dat niet precies wat we nodig hebben in de winter? De tijgerprint in combinatie met de roze neus is classy en de gesp sluitingen over de veters en op de hiel zijn ontworpen om een statement mee te maken. Toch moet je als man wel durven, want deze Louboutin sneakers zijn alles behalve gewoon!

Prijs

Je kunt de sneakers op de website van Christian Louboutin kopen voor 725 euro. Je hebt ze dan binnen 5 dagen in huis. Als je in de huidige crisistijd wat geld kunt missen vinden we eigenlijk wel dat dit paar niet mag ontbreken in je collectie. De Louboutin sneakers lopen van maat 39 t/m 45. Goed om te weten: Er zijn ook tussenmaten.