Musthave: Christian Louboutin So Kate 120 Python

Mogen we even huilen? De nieuwe pumps van Louboutin zijn zo ontzettend mooi! Feestelijk, glamourous, chique en toch edgy. Wie kan dat nou zeggen over zijn schoenen? Goedkoop zijn ze niet dus shoppen wij voor jou de beste budget look die bij deze schoenen past.

Torenhoog

De Louboutins zijn met een hak van 12 cm en zonder plateau bijzonder hoog. Niet voor iedereen weggelegd maar voor de getrainde hakkenloopster! De pumps zijn gemaakt van pythonleer. Niet zomaar python maar speciaal uit Vietnam geïmporteerde python. Dankzij de spitse neus en de glanzende kleuren zijn de schoenen echte eyecatchers. Leuk weetje: als je loopt en de zon schijnt, verandert de schoen van kleur en zien ze je al van ver aankomen! Tot zo ver klinkt alles geweldig. Maar nu het pijnlijke puntje. De prijs is hoog, erg hoog. Voor maar liefst €995 mag jij jezelf eigenaresse noemen van deze So Kate 120 Python pumps.

Musthave: Christian Louboutin So Kate 120 Python. Alles over deze nieuwe musthave voor 2015: Christian Louboutin So Kate 120 Python. Ontdek hier.

Wear them with

Deze schoenen verdienen alle aandacht dus houd de rest van je outfit simpel.  Draag een jumpsuit met strakke pijp. De pumps komen zo beter uit en een jumpsuit kan bij elke gelegenheid gedragen worden. Deze van Topshop kost €50 en is simpel maar toch elegant. Een overkill aan sieraden is zonde en past niet bij die prachtige schoenen! Ga voor een statement sieraad. Deze ear cuff van Topshop kost €10 en is opvallend maar niet te aanwezig. Een klein tasje is handig en kan wel lekker opvallend. Urban Outfitters heeft dit metallic tasje in zijn assortiment. Past perfect bij de schoenen en bij het zwart van de jumpsuit. En dat voor een prijs van slechts €25! Ja, met deze outfit zul je stralen. Of het nou op je werk is of op een feestje!

Musthave: Christian Louboutin So Kate 120 Python. Alles over deze nieuwe musthave voor 2015: Christian Louboutin So Kate 120 Python. Ontdek hier. 

Tekst Max Herlings