Musthave 2015: Kenzo espadrilles

We gaan richting de lente en dat betekent een change of wardrobe als het op je schoenen aankomt. Verruil je Uggs en bontlaarzen voor iets luchtigers, maar geen Havaianas! Daar is het nu nog te koud voor. Zo af en toe komt nu en dan het zonnetje tevoorschijn en gelukkig kun je daar je schoenen mood op aanpassen. Wat dacht je van espadrilles in plaats van laarzen? Deze van Kenzo zijn nog steeds favoriet.

Kenzo

Kenzo is al enige tijd razend populair: de bekende tijgerkop op de kleding en accessoires en gedragen door vele bloggers, stylisten en celebs is nog steeds prominent aanwezig in het straat- en modebeeld. Hun sweaters zijn een grote hit net als de ballerina’s. De introductie van een paar tiger fever espadrilles kon dus niet uitblijven. Carol Lim and Humberto Leon stappen ook in 2015 niet af van hun geliefde roofdier en gaan ook in de lente voor een paar tijger espadrilles.

Tiger Espadrilles

De espadrilles zijn er in vijf verschillende kleuren: fuchsia, oranje, geel, lichtblauw en donkerblauw. Voorzien van een gevlochten plateauzool van ongeveer 2cm in een beige kleur. Prijs €135.

Musthave 2015: Kenzo espadrilles. Alles over de schoenen van Kenzo: espadrilles, ballerina's en meer met de tijgerkop. Tiger fever bij modelabel Kenzo

Stijltips

Wij zijn enorm fan van de gele variant en maken hier een leuke inspo-outfit bij! Omdat het helaas nog geen lente is, kiezen we voor een wat warmere outfit. Door de statement espadrilles wordt je outfit in een keer een stuk leuker!

 Musthave 2015: Kenzo espadrilles. Alles over de schoenen van Kenzo: espadrilles, ballerina's en meer met de tijgerkop. Tiger fever bij modelabel Kenzo

Wat vind jij van deze kleurrijke espadrilles en hoe zou jij ze combineren?