Givenchy Rottweiler: gevaarlijk it-shirt!

Naast de sneakers van Givenchy zijn ook de shirts en sweaters al enige tijd razend populair. Tout modeland is er dol op en wordt regelmatig gespot in de laatste musthaves! Stylisten, bloggers en fashion guru’s laten zich volop inspireren door verschillende modehuizen. Maar met name de sweaters en shirts van Givenchy zijn populair. Naast Kenzo en Céline wint het Franse modehuis de harten van heel wat Fashionjunks. Met name de Bambi sweater is dit seizoen populair, maar het begon natuurlijk allemaal met de Givenchy Rottweiler print. En hoewel deze print vele malen werd gespot op de Fashion Weeks van 2011 in Londen, Milaan en Parijs, is deze nog steeds erg gewild.

Alles over de Givenchy Rottweiler sweaters en t-shirts. Lees hier alles over de Givenchy Rottweiler print. Geliefd bij fashionjunks en modebloggers.

Fake hondje

Op verschillende modesites en op Marktplaats duiken heel wat namaak varianten van Givenchy’s Rottweiler op. Heel wat fashionista’s gaan voor deze uitvoering aangezien het origineel een stuk duurder is en sowieso uitverkocht is. Het brein achter deze fenomenale print? Dat is natuurlijk de creative director van Givenchy Riccardo Tisci.

Aan het roer

Riccardo Tisci staat sinds 2005 aan het hoofd van het Franse modehuis en heeft al voor heel wat iconische collecties gezorgd. Met een liefde voor zwart, gothic en fetisj weet hij heel de mode-industrie voor zich te winnen. Zijn signatuur heeft ervoor gezorgd dat Givenchy weer op de kaart staat en regelmatig opduikt in modemagazines. Zijn stijl, gebruik van opvallende stoffen en materialen heeft ervoor gezorgd dat Givenchy weer in the spotlight staat. En tot één van deze klappers behoort natuurlijk de Givenchy Rottweiler print.

Celebs

Deze gevaarlijke waakhond was verkrijgbaar voor zowel dames als heren. Ook kon je kiezen uit een shirt of sweater, met korte of lange mouwen. Er was zelfs een tas met de beroemde Rottweiler te koop. Maar ook in celebrity village zagen we dit it-shirt vaak voorbijkomen. Liefhebbers waren onder andere Usher, Rihanna en Pink.

Disney’s Bambi

Maar elke it-sweater heeft zijn hoogtepunt en momenteel maakt de Rottweiler plaats voor het meest geliefde dier van Disney. We hebben het natuurlijk over Bambi. Dit seizoen introduceert Givenchy een nieuwe it-sweater met een afbeelding van Bambi.  En wie denkt dat deze niet aanslaat, heeft het mooi mis! De sweater verkrijgbaar via Netaporter voor een prijs van 850 euro is momenteel sold out! Er zijn dus heel wat Fashionjunks die een deel van hun maandsalaris besteden aan dit schattige hertje.