Manfield schoenen voorjaarscollectie 2014

Hoewel de winter officieel nog moet beginnen, staat in schoenenland het voorjaar alweer voor de deur. Zo ook bij schoenenketen Manfield die hun lente collectie presenteren van 2014. Het resultaat? Een gevarieerd aanbod voor de Shoejunks die houden van stijlvol en kwaliteit.

Enkelbooties

Je kunt kiezen uit veel verschillende modellen, maar opvallend is wel de terugkeer van het enkellaarsje. Deze zie je in heel veel verschillende varianten. Kleuren als zwart en grijs komen natuurlijk altijd terug in de basis, maar we zien ook verrassende combinaties die je niet zou verwachten bij Manfield. Zo spotte we deze leuke bootie voorzien van pastelroze en een zilveren slangenprintje! De grote gouden rits als eyecatcher sprint meteen in het oog. Super stylish en perfect geschikt voor het aankomende lenteweer.

Service

Service staat bij Manfield hoog in het vaandel en de keten zorgt er daarom voor dat online bestellen net zo gemakkelijk is als iets kopen in de winkel. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je online bestellingen thuis te laten bezorgen. Als je voor 20.00 uur bestelt dan heb je het pakketje de volgende dag in huis. Je kunt er ook voor kiezen om de aankopen gratis op te halen bij één van Manfield’s Intreza Shoepoints.