Luxe loafers van Tod’s

Het Italiaanse label Tod’s werd in de jaren ’70 pas echt populair. Toen besloot Diego Della Valle zijn grootvaders schoenen business om te toveren in een luxe merk dat we vandaag allemaal kennen als Tod’s. Beroemd om de kwaliteit en de vakmanschap, het Italiaanse label weet als geen ander luxe te combineren met de genoemde kenmerken. De  Gommino was het eerste iconische design van het label en daarna volgde nog velen andere statement items waaronder de tijdloze  D-Styling tas.

De loafers van Tod’s

De Gommino van Tod’s is in de mode beter bekend als de loafer. Tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Denk aan suede en leer, maar ook een rijk kleurenpalet waaronder rood, blauw, zwart en bruin. Deze tijdloze en klassieke loafer behoort al jaren tot de basis collectie van Tod’s en komt elk seizoen terug. Zomer, winter, herfst of lente de Gommino komt elk jaar terug.

Luxe loafers van Tod’s. Alles over de Tod's loafers, een echte musthave voor de true fashionista. Bekijk deze geweldige loafers hier. Ontdek alles nu.

Lady loafers

Loafers veroveren sinds vorig jaar het straat- en modebeeld en is vooral geliefd in de damesmode. De loafer was oorspronkelijk jarenlang een echte mannenschoen, maar is tegenwoordig ook terug te vinden op de damesafdeling.