Lace ups: hakken on trend voor 2015

Dames jullie hebben ze de laatste tijd vast wel veel gezien. Hakken met heel veel veters oftewel lace ups. Een instant hit en gespot aan de voeten van ofcourse Kim K, , Riri en vele andere celebs. Dit voorjaar kunnen we er niet omheen: lace ups zijn hot! En gelukkig hoeven we niet diep in de buidel te tasten voor deze trendy schoenen.

Lace up hakken

Stiletto’s, killer heels en andere hoge hakken zijn dit seizoen versierd met heel veel veters. Je voeten mogen gezien worden. Dus zorg ervoor dat je nageltjes gelakt zijn en dat je een bezoek aan de pedi niet overslaat. Lace up hakken zijn on trend. De ‘groten’ waaronder natuurlijk Zara, H&M en River Island doen volop mee aan de veter trend en dat voor een betaalbaar prijsje. Designer brand Aquazurra is voor de celebs hét merk als het om lace up stiletto’s gaat. Maar voor wie geen zin geld heeft om €800 uit te geven aan een paar dure stappers, kan dus altijd terecht bij deze massamodeketens.

Lace ups: hakken on trend . High heels, stiletto’s en wedges met lace ups. Veters zijn een mode trend voor 2015 als het op schoenen aan komt. Shop nu.

Stijl tips 

Het leuke is dat lace ups altijd goed staan. Waar een bootie onder een Little Black Dress je benen verkort, is dat bij lace ups wel even anders. Doordat deze veel open details bevatten, verleng je optisch je benen. Zeker als je de schoenen onder een rok of jurk draagt. Lace up stiletto’s staan ook erg mooi onder een jeans of een andere broek. Wat ons betreft een echte musthave voor 2015!

Foto: Pixabay/ Lebuntu